Услуги

Корпоративни услуги

Подбор на кадри

Ако имате нужда от нови попълнения в екипа, ViaKali.bg ще Ви помогне в процеса на търсене. Ние ще анализираме ситуацията и ще изготвим обява за длъжността, за която търсите служители, ще иницираме търсене, ще направим предварителен подбор сред кандидатите и ще ви предложим най-подходящите.

Ако дейността Ви е в областта на производството в страната, ще ви посетим на място и ще проведем търсене сред хора, които често не са обхванати от конвенционалните канали за търсене на служители. ViaKali.bg има контакти с над 50 организации и много активни личности, с чиято помощ ще намерим правилните за Вашия бизнес хора.

Ефективното предстаставяне на работното място и кариерното развитие на всеки човек, който е предложен от ViaKali.bg е част от нашата мисия и чрез програмата за развитие на работното място през първите 6 месеца от наемането на работа ние гарантираме за надеждността на наетите служители.

Фирмени обучения

 

Сплоти екипа си с ViaKali.bg

Тиймбилдинг програмите на ViaKali.bg се базират на разбирането за многообразие на работното място. В ежедневното си общуване всеки един от нас проявява своите емоции и действия, основани на нашите преживявания, вярвания, произход, пол, нашия град/държава, възрастта и начина ни на живот. По време на екипните обучения на ViaKali.bg ние объръщаме внимание на стереотипите и се стремим да подхраним чувството за толерантност и разбиране към другия на работното място, така че работата да се случва с лекота и стремеж към високи общи резултати.

Фирмено обучение по английски език

 ViaKali.bg работи с учители по английски език, които имат опит в обучението на възрастни, in-company (на работното място), във виртуална и физическа/реална класна стая, както и преподаване на бизнес английски. Ако искате Вашите служители да научат английски, така че да го използват ефективно на работното място, свържете се с нас на посочените контакти, за да предложим програма за обучение в съответствие с нуждите на Вашия бизнес.